۱۰ درصد دستیاران دانشکده دندانپزشکی مشهد غیر ایرانی هستند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر تورج واعظی، معاون تخصصی و تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اعلام کرد که نزدیک به ۱۰ درصد از دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی (دستیار دندانپزشکی) این دانشکده غیر ایرانی و از کشورهای عراق و افغانستان هستند.
واعظی افزود: در حال حاضر، ۱۰۰ دستیار تخصصی در ۱۰ رشته تحصیلات تکمیلی در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند و هر سال ۳۰ دانشجوی جدید در مقطع تحصیلات تکمیلی پذیرش میشوند.
وی رشتههای تخصصی دانشکده دندانپزشکی مشهد را شامل بیماریهای دهان، فک و صورت، رادیولوژی دهان، فک و صورت، پاتولوژی دهان، فک و صورت، جراحی دهان، فک و صورت، پروتزهای دندانی، پریو، ارتودنسی، دندانپزشکی کودکان، دندانپزشکی ترمیمی و دکترای سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی عنوان کرد.
معاون تخصصی و تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین از برنامهریزی برای افزایش پذیرش دانشجویان غیر ایرانی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ بر اساس تفاهمنامههای صورت گرفته خبر داد.
واعظی با اشاره به اخذ مجوز فلوشیپ (فوق تخصص) در دو رشته فتوسرجری و ایمپلنت در این دانشکده گفت: نخستین ورودیهای این رشتهها در مهر ماه امسال پذیرش میشوند. پیش از این، فلوشیپ رشتههای بافت شناسی دهان، دندانپزشکی بیمارستانی و ارتودنسی شکاف کام و لب در این دانشکده دایر بوده است.
وی به راهاندازی بخش دیجیتال دندانپزشکی، افتتاح بخش اسکنر داخل دهانی، تجهیز بخش جراحی دهان، فک و صورت و تروما بیمارستان ولایت به عنوان بخشی از اقدامات سال گذشته معاونت تخصصی و تحصیلات تکمیلی این دانشکده اشاره کرد.
معاون تخصصی و تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین افزود: استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ شرکت کردند و در این مدت ۶۰ دستیار دندانپزشکی (رزیدنت) و ۶۰ استاد در اورژانس دندانپزشکی خدمات درمانی مورد نیاز بیماران حوزه دهان و دندان را ارائه دادند.
دانشکده دندانپزشکی مشهد، که یکی از قدیمیترین دانشکدههای دندانپزشکی ایران است، فعالیت خود را در سال ۱۳۴۴ در فضایی به مساحت ۱۶ هزار متر مربع آغاز کرد. این دانشکده یکی از هفت دانشکده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و دارای ۱۱۵ عضو هیأت علمی و ۷۸۰ دانشجو در ۱۱ گروه آموزشی میباشد.